Qui som

Qui som?

El primer concert de l'agrupació, llavors coneguda com coral de l'Associació de Veïns de Can Majó, va ser dirigit per Miquel Herbage i es remunta al 5 de desembre de 1981. El 1988 es va batejar amb el nom de L'Harmonia de Valldoreix. Guillem Borràs, el segon director, en va assumir la direcció plena entre el 1991 i el 2008.
Des de Setembre del 2008 fins l'actualitat la coral està dirigida per Albert Santiago.


A la tardor de 2009 es va encetar un projecte musical per a joves que va esdevenir l'actual coral jove Music'al Cor, també dirigida actualment per Albert Santiago.


Ambdues formacions són obertes a noves veus; es demana constància, bona oïda, participació a tots els actes i abonar puntualment les quotes fixades en Assemblea per al manteniment de l'Associació. I també ganes de passar-s'ho bé, conèixer nous amics tot gaudint del que ens agrada: la música.


Els assajos són cada dilluns de 21:00 a 23:00 la “Coral Harmonia” i cada dijous de 21:30 a 23:00 “Music'Al Cor” a les dependències del Casal de Cultura de Valldoreix.


Els interessats en formar-ne part, bé sigui com a cantaire, soci protector o entitat col·laboradora podeu contactar al correu contacte@coralharmonia.cat.


Novembre de 2016

Miquel Rejat

President de l'Associació l'Harmonia de Valldoreix